Erikoispesujen aatelia - Joustavat erikoispesulapalvelut vuodesta 1992 lähtien

Yli 30 vuoden kokemus haastavista erikoispesuista

TEKSTIILI | NAHKA | TURKISHUOLTO | YRITYKSET | KULUTTAJAT

JOUSTAVA ERIKOISPESULA - TEKSTIILI | NAHKA | TURKIS

Tekstiili-, nahka- ja turkishuollon erikoisosaajat

Toiminta alkoi vuonna 1992, kun pesula-alan ammattilaiset Reijo Känä ja Kari Åman perustivat Suomen ensimmäisen nahka- ja tekstiilihuoltoon erikoistuneen pesulan. 

Ensimmäiset 30 vuotta yritys toimi nimellä R & K Nahkahuolto Oy keskittyen nahkavaatteiden sekä isojen kodintekstiilien puhdistukseen ja huoltoon sekä toimien sopimuspesulana muille pesuloille.

R & K Nahkahuolto Oy:lla on tarvittavat tilat, laitteet, erikoiskäsittelyaineet, sekä tarvittava menetelmäosaaminen ja kokemus paitsi haastavien nahkavaatteiden ja asusteiden niin myös isojen kodin-, toimisto- ja yritystekstiilien sekä verhojen puhdistuksesta ja huollosta.

KATTAVAT NAHKAHUOLLON PALVELUT VUODESTA 1992 LÄHTIEN

Nahkapesujen erikoisosaajat

Olemme tarjonneet monipuoliset nahkapesu- ja huoltopalvelut yli 30 vuoden ajan.

Tarjoamme nahkahuoltoa kattavasti erilaisille nahkalajeille mukaan lukien pinta-, nappa-, aniliini-, mokka-, nupukki- ja haljasnahkavaatteet sekä erilaiset taljat. Puhdistuksen lisäksi tarjoamme  kattavat nahkahuoltopalvelut kuten nahan rasvaus, värjäys ja suojakäsittelyt.

Pesemme ja huollamme muun muassa nahkatakkeja, -vaatteita, -asusteita, -laukkuja sekä motoristien ajoasuja. Asiakkaitamme ovat nahka-alan yritykset, motoristit, pesulat sekä kuluttajat ja kotitaloudet.

PUHDASTA PESUTULOSTA YLI 30 VUODEN KOKEMUKSELLA

Kattavat tekstiilihuollon palvelut

Olemme tarjonneet kattavat tekstiilihuoltopalvelut asiakkaillemme yli 30 vuoden ajan vuodesta 1992 lähtien. Monipuolisen laitekannan sekä kattavien esi- ja jälkikäsittelylaitteiden avulla tarjoamme laadukkaat pesulapalvelut erityisesti isompien kodin-, toimitila- ja toimistotekstiilien, verhojen, työ-, virka- ja juhla-asujen sekä takkien pesuun ja jälkikäsittelyyn. 

Osoituksena pesutuloksesta, toiminnan laadusta, joustavuudesta sekä toimitusvarmuudesta olemme toimineet muiden pesuloiden sekä johtavien tekstiilialan toimijoiden sopimuspesulana ja yhteistyökumppanina yli 30 vuoden ajan tuottaen laadukkaita tekstiilihuollon palveluja asiakkaillemme.

TURKISHUOLLON PALVELUT VUODESTA 2012 LÄHTIEN

Turkishuollon erikoisosaajat

Vuonna 2012 yrityksen omistus siirtyi sukupolven vaihdoksen myötä pesulan pitkäaikaiselle työntekijälle Jussi Laurénille. Samalla pesulan palveluvalikoima täydentyi kattamaan turkishuollon palvelut sekä myös suoraan omille asiakkaille tarjottavat pesulapalvelut. 

Tarjoamme kattavat turkisten ja taljojen puhdistus- ja huoltopalvelut. Teemme yhteistyötä johtavien turkisalan toimijoiden kanssa. Erikoisosaamisemme ja monipuolisen laitekantamme avulla voimme tarjota kattavat työ- ja esiintymisvaatepesut, takkipesut sekä laajemmat projektipesut. 

UUSI NIMI & VISUAALINEN ILME VUODESTA 2022 LÄHTIEN

R & K Nahkahuolto on nyt Pesulinna

Vuonna 2022 uudistimme yrityksen visuaalisen markkinointi-ilmeen vastataksemme markkinoiden kehittyviin tarpeisiin. Jatkamme toimintaa uudella markkinointinimellä Pesulinna, joka kuvastaa pesulan painotuksia sekä erikoisosaamisia ja erottumistekijöitä aikaisempaa paremmin. 

Yrityksen aikaisempi nimi R & K Nahkahuolto Oy säilyy varsinaisena päätoiminimenä. Samoin yrityksen y-tunnus, omistus, johto, työntekijät sekä tuotantotilat säilyvät samoina kuin aikaisemminkin. Palvelemme asiakkaitamme yli 400 m² pesulassamme Itä-Helsingin Vartiokylässä Itäväylän varrella noin 5 minuutin ajomatkan päässä Itäkeskuksesta.

HAASTAVIEN ERIKOISPESUJEN ERIKOISOSAAJAT

Luovaa ongelman ratkaisua

Pesulassamme onnistuu monipuoliset pesumenetelmät, tehokas tahranpoisto sekä kattavat viimeistelyt ja jälkikäsittelyt. Yli 30 vuoden pesula-alan kokemus sekä pesuprosessien ja menetelmäosaaminen tarjoavat tarvittavat edellytykset ymmärtää ja hakea tarvittaessa luoviakin ratkaisuja asiakkaiden pesuongelmiin.

Kattavaan laitekantaan ja hyvään pesumenetelmien osaamiseen perustuen olemme tehneet onnistuneesti laajoja projekti-, vahinko- sekä myös erilaisia “recovery” ja korjaus- / toipumispesuja. Onnistuneiden korjaus-, reklamaatio- ja palautumis-/toipumispesujen avulla on voitu vähentää asiakkaiden hukkaa ja hävikkiä sekä niistä aiheutuvaa ympäristökuormitusta.

Tarjoamme kattavat vahinkopesut pienissä ja suurissa vahingoissa.

PITKÄJÄNTEISTÄ PESULATOIMINTAA YLI 30 VUODEN KOKEMUKSELLA

Luotettava ja vakaa pesulakumppani​

Pesulan toiminta on jatkunut yhtäjaksoisesti vuodesta 1992 lähtien saman perheen omistuksessa. Toimimme itsenäisenä ja vakavaraisena perheyrityksenä. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaat erikoispesulapalvelut asiakkaillemme tulevinakin vuosikymmeninä. 

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti pyrkien vastaamaan asiakkaiden ja pesula-alan kehittyviin tarpeisiin. Tavoitteenamme on olla uskottava, luotettava ja vakaa yhteistyökumppani sekä myös pesula-alan edelläkävijä omassa kokoluokassamme.

KESTÄVÄÄ & PESTÄVÄÄ TEKSTIILI-, NAHKA- & TURKISHUOLTOA

Kehitystä puhtaamman huomisen hyväksi

Huomioimme toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteet. Pesulassa on käytössä muun muassa pesulassa kertyvän hukkalämmön talteenotto. Olemme hyödyntäneet myös aurinkosähköä pesulan tuotannossa jo yli 10 vuoden ajan.

Pesulan toimintaa on modernisoitu tietojärjestelmäkehityksen sekä digitalisoinnin keinoin; olemme kehittäneet ratkaisuja pyykin seurantaan ja raportointiin tehostaaksemme toimintaamme, parantaaksemme toimintamme laatua sekä tarjotaksemme parempia palveluja asiakkaille.