VERHOPESUT YRITYKSILLE & KOTITALOUKSILLE

Verhohuollon erikoisosaajat

Villa | Pellava | Silkki | Samettiverhojen puhdistus & huoltopalvelut

YRITYKSET & KOTITALOUDET

Verhot luovat kodikasta tunnelmaa

Verhot on tilojen viihtyisyyttä ja akustiikkaa parantava sisustuselementti, jotka suositellaan puhdistettavan ja huollettavan niiden käyttöympäristöstä riippuen noin 1-2 vuoden välein. 

Verhojen puhdistus kirkastaa verhojen värejä sekä raikastaa sekä ilmeen että huoneilman, koska verhopesut ja jälkikäsittelyt vähentävät verhoista irtoavaa huonepölyn määrää. 

Erilaisten suojakäsittelyjen avulla voi helpottaa verhojen puhdistamista ja puhtaanapitoa jatkossa, vähentää verhojen likaantumista sekä parantaa tilojen paloturvallisuutta.

VERHOPESUJEN KOKENEET AMMATTILAISET

Verhopesut & huoltopalvelut

Verhot on hyvä tuoda pestäväksi pesulaan, missä on riittävän isot teollisuuspesukoneet sekä tarvittavat esi- ja jälkikäsittelylaitteet, jotta verhot puhdistuvat tasaisesti, niihin ei jää pesuainejäämiä tai “pesuvekkejä” ja ne voidaan viimeistellä siistiksi ammattilaisvälinein.

Pesun yhteydessä verhot voidaan myös suojakäsitellä likaantumista tai syttymistä vastaan. Lika- ja palonsuojakäsittelyt ovat erityisen hyödyllisiä sellaisissa tiloissa, missä verhoja käsitellään paljon ja/tai on lapsia, vanhuksia tai muuten liikkumisrajoitteisia henkilöitä.

YRITYKSET & KOTITALOUDET

Kattavat verhohuolto-palvelut

Pesulamme on erikoistunut verhopesuihin. Monipuolinen laitekantamme mahdollistaa eri kokoisten verhojen kattavat esi- ja jälkikäsittelypalvelut sekä puhdistuksen ja huollon.

Tarjoamme kattavat verhojen puhdistus-, pesu- ja huoltopalvelut yrityksille, virastoille sekä myös kuluttajille ja kotitalouksille. 

Meillä on tarvittava menetelmäosaaminen sekä yli 30 vuoden kokemus erilaisista verhopesuista. Osoituksena ammattitaidostamme olemme tehneet verhopesuja myös muille pesuloille sekä johtaville kodin-, toimitila- ja sisustustekstiilialan toimijoille. 

VAKIO- & ERIKOISMITTAISET

Verhopesut pienestä isoon

Pesulinnassa onnistuu erilaiset verhopesut mukaan lukien sivu-, valo-, pimennys- ja näyttämö-, toimisto-, toimitila-, myymälä- sekä sovituskoppien verhojen puhdistus ja huolto. 

Pesemme ja käsittelemme tarvittaessa myös pitsi- ja laskosverhoja sekä verhokappoja. 

Pesulassamme onnistuu myös vuorellisten sekä erilaisia yksityiskohtia kuten nyörejä ja tamppeja sisältävien verhojen puhdistus ja huolto sekä ripustuskoukkojen irroitus.

Vakiokokoisten verhojen lisäksi pesemme ja huollamme myös erikoismittaisia verhoja kuten näyttämö- ja tapahtumaverhoja sekä banderolleja, telttoja, telttakankaita ja lippuja noin 70 m² kokoon asti.

LAITEKANTA & MENETELMÄOSAAMINEN

Vesi-, emulsio-, & kemialliset pesut

Pesulassamme on verhopesuihin soveltuva laitekanta mukaan lukien vesi-, emulsio- ja kemialliset pesukoneet sekä monipuoliset esi- ja jälkikäsittelylaitteet, jotka mahdollistavat erilaisten verhomateriaalien asianmukaisen puhdistuksen ja huollon.

Tarjoamme kattavat verhopesu- ja huoltopalvelut erilaisille materiaaleille kuten puuvilla-, villa-, pellava-, sametti-, silkki- sekä keino- ja sekoitekuituverhoille. 

PRÄSSÄTEN PARASTA LAATUA

Teollisuus-prässien avulla siistit verhot

Pesulassamme on isot teollisuusprässit, joiden avulla onnistuu isompienkin verhojen viimeistely verhokangasta venyttämättä. Prässäyksen kuumuus ja paine sulkevat tekstiilin kuidut vähentäen verhojen likaantumista ja pölyämistä jatkossa. 

Prässäyksen avulla isotkin verhot saadaan käsiteltyä siististi. Lisäksi prässäys suojaa verhoja jatkossa likaantumiselta ja vähentää verhoista irtoavan huonepölyn määrää. 

KATTAVA VERHOHUOLTO

Alusta loppuun

Tarjoamme kattavat esi- ja jälkikäsittelypalvelut verhopesujen yhteydessä; tahran- ja hajunpoiston, otsonoinnin, tärkkäyksen, suojakäsittelyt (ml lika- ja palosuojauksen) sekä verhojen viimeistelyn prässäämällä, höyryttämällä tai silittämällä tarpeesta riippuen.

Tarjoamme myös erilaisia lisäpalveluja kuten ripustimien ja verhokoukkujen irroitusta ja kiinnitystä, verhotamppien puhdistusta, verhojen lyhennyspalveluja pesun yhteydessä sekä verhojen nouto- ja ripustuspalveluja. 

YLI 30 VUODEN KOKEMUKSELLA

Verhohuollon erikoisosaajat

Tahranpoisto: Pesulassa onnistuu ammattilaisvälinein ja erikoiskäsittelyainein tehokkaampi tahranpoisto kuin kotioloissa. Pesulassa onnistuu muun muassa ruoka- ja rasvatahrojen (ml kahvi-, tee-, viini-, hedelmä- ja marjatahrat), meikki-, muste- ja kuulakärkikynän sekä pattereista lähtevän ruosteveden aiheuttamien tahrojen tehokas poistaminen.

Puhdistus: Vesi-, emulsio ja kemialliset pesukoneet mahdollistavat erilaisten verhomateriaalien kuten puuvillan, pellavan, villan, silkin, sametin sekä keino- ja sekoitekuitujen tehokkaan puhdistuksen. Autamme pesumenetelmän määrityksessä.

Viimeistely: Isojen teollisuusprässien avulla onnistuu verhojen viimeistely kangasta venyttämättä ja kuluttamatta. Prässäyksen kuumuus ja paine sulkevat tekstiilin kuidun vähentäen verhojen likaantumista ja pölyämistä jatkossa. Tarvittaessa silitämme verhot.

Suojakäsittelyt: Erilaisten suojakäsittelyjen (ml tärkkäys, lika- ja palosuojaus) avulla verhot pysyvät siisteinä pidempään, jolloin verhojen pesua tarvitaan harvemmin ja verhot puhdistuvat seuraavassa pesussa paremmin. Palosuojauksen avulla voi vähentää verhojen syttymistä tulipalotilanteissa ja erityisesti tiloissa, missä on lapsia tai vanhuksia.

Korjaus: Tarjoamme tarvittaessa verhojen korjaus- ja lyhennyspalveluja; erillisveloituksella.

Koukut & ripustukset: Irroitamme ja kiinnitämme tarvittaessa verhokoukut, ripustimet sekä verhotampit; erillisveloitettava työnä. Suuremmille verhomäärille on mahdollista saada  myös kuljetus- ja ripustuspalvelu.

Esimerkkejä hinnoistamme

Alla esimerkinomaisia alkaen hintoja valituista verhopesuista. Kattavammat verhopesujen hinnat saat asiakaspalvelustamme.