TYÖVAATEPESUT & -HUOLTOPALVELUT

Puhtaat työvaatteet laadun tae​

Labratakeista ja virkapuvuista työhaalareihin ja esiintymisasuihin

EDUSTAVAA NÄKYVYYTTÄ

Käyntikortti & turvallisuustekijä

Ammattitaitoinen tekstiilihuolto pidentää työvaatteiden käyttöikää, parantaa yrityksen imagoa ja brändi-ilmettä, työvaatteiden kiertoa sekä työturvallisuutta ja -viihtyisyyttä. 

Työvaatteiden pesu vähentää myös uusien tekstiilien hankintakustannuksia ja  hiilijalanjälkeä sekä elinkaaren aikaisia kokonaiskustannuksia. 

Investoimalla osaavaan, ammattitaitoiseen ja asiantuntevaan tekstiilihuoltoon sekä työvaatteiden kunnon seurantaan on mahdollista säästää työvaatekustannuksissa ja parantaa työssäviihtymistä. Puhtaissa ja siisteissä vaatteissa työtkin maistuvat!

YRITYKSET & VIRASTOT

Kattavat työvaatepesut

Tarjoamme kattavat työvaatepesut ja tekstiilihuoltopalvelut yrityksille, julkisyhteisöille, virastoille ja kunnille.

Asiakkaitamme ovat teollisuus-, rakennus-, kunnossapito-, kiinteistöhuolto-, kuljetus-, lähetti- ja siivousalan yritykset, erilaiset myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä hoitavat henkilöt, apteekit, virastot sekä kosmetologit ja kampaamot.  

Työvaatteiden lisäksi pesemme myös virka-, juhla- sekä esiintymis- ja maskottiasuja. 

Olemme Suomen ainut nahka- ja turkishuoltoon erikoistunut pesula, joten meillä onnistuu myös nahka- ja turkissomisteisten työvaatteiden puhdistus ja huolto.

PESUMENETELMÄT

Vesi-, emulsio & kemialliset pesut

Pesulinnan monipuolinen laitekanta (ml vesi- emulsio- ja kemialliset pesukoneet) sekä kattavat esi- ja jälkikäsittelypalvelut mahdollistavat erilaisten työvaatteiden puhdistuksen, tehokkaan tahranpoiston sekä tarvittavat lisäkäsittelyt ja viimeistelyt.

 • Tahran-, hajun-, sähköisyyden ja nyppyjen poisto
 • Erilaiset suojakäsittelyt ml lika-, kosteus- ja palosuojaus
 • Viimeistely ml silitys, prässäys, höyrytys 
 • Työvaatteiden korjaukset ja muokkaukset 
 

TEHOKASTA TAHRANPOISTOA

Työhaalareista labratakkeihin

 • Teollisuuden työvaatteiden puhdistus: Öljy-, rasva-, noki- ja pikitahrojen poisto
 • Teknisten materiaalien kuten erilaisten kuori- ja kalvovaatteiden, villakerrastojen ja sade-asujen asianmukainen käsittely ja puhdistus
 • Virka-asut, jakkupuvut, puvut, kauluspaidat ja neuleet: Kemialliset ja emulsiopesut, hiki-, meikki-, ruoka- ja kuulakärkikynätahrojen poisto sekä vaatteiden viimeistely
 • Ravintola- ja keittiötekstiilien puhdistus: Rasva-, öljy- ja ruokatahrojen puhdistus
 • Pyyhkeet, esiliinat, kapat, viitat ja labratakit: Iho-, meikki- ja eritetahrojen poisto
 • Esiintymis- ja maskottiasut: Arkojen tekstiilien ja erikoismateriaalien puhdistus, hajun- ja tahranpoisto
 • Siivous- ja imeytysliinojen puhdistus: Pesu 60 – 90 asteessa. Öljyn ja liuottimien poisto teollisuuden imeytysliinoista; kemiallinen pesu
 • Kuljetuslaukut ja -reput: Sekä nahkaisten, keinonahkaisten että tekstiilisten kuljetus- ja tarvikelaukkujen puhdistus ja hajunpoisto; kemiallinen ja/tai vesipesu
 • Turvakengät ja työsaappaat: Nahkaisten ja tekstiilisten turvakenkien ja työsaappaiden puhdistus ja hajunpoisto

KEHITTYNEET PESUMENETELMÄT

Teknistä & toiminnallista työvaatehuoltoa

Työvaatteiden materiaalit ovat kehittyneet viime vuosina. Erilaisten toiminnallisten ja teknisten tekstiilien määrä työvaatteissa on lisääntynyt, mikä edellyttää niiden huomiointia myös pesu- ja käsittelyprosessissa, jotta ne säilyttävät kehittyneet ominaisuutensa. 

Monipuolinen laitekanta ja kemialliset sekä emulsiopesukoneet sekä hyvä pesuprosessien osaaminen mahdollistavat toiminnallisten tekstiilien sekä arempien materiaalien (kuten villan, silkin ja pellavan) ammattitaitoisen pesun, puhdistuksen, tahran- ja hajunpoiston sekä viimeistelyn.

Allergiaoireiden välttämiseksi pesemme pyykit lähtökohtaisesti hajusteettomilla tai miedon tuoksuisilla pesuaineilla.

KATTAVAT LISÄPALVELUT

Työvaatteiden kierto-, korjaus- & kuljetuspalvelut

Työvaatteiden pesun ja huollon lisäksi tarjoamme kattavat lisäpalvelut:

 • Työvaatteiden kierron seuranta: Seuraamme työvaatteiden kuntoa ja ilmoitamme, jos työvaatteet eivät kierrä pesussa, tai jos työvaatteiden korjaus ei enää järkevää, vaan on perusteltua hankkia korvaavia työvaatteita kuluneiden tilalle. 
 • Korjausompelupalvelut: Palautamme työvaatteet kiertoon korjattuina. 
 • Kuljetus- ja hyllytyspalvelut: Noudamme likaiset työvaatteet ja palautamme ne puhtaina sovittuna päivänä valmiiksi lajiteltuina. Toimitamme työvaatteet tarvittaessa valmiiksi hyllytettyinä asiakkaille.

PESUMENETELMÄT

Vesi-, emulsio- & kemialliset pesut

Pesulinnan kattavien työvaatepesujen ja tekstiilihuoltopalvelujen avulla varmistat, että työntekijöillä on puhtaat ja ehjät vaatteet käytettävissään. Ilmoitamme, jos vaatteet eivät kierrä pesussa, tai jos on tarve hankkia uusia. 

Tarvittaessa mukautamme pesu- ja käsittelyprosessia tarpeiden mukaisesti. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin käydään tilanne läpi ja määritetään tarpeitanne vastaava pesuohjelma ja toimintatapa.

Esimerkkejä hinnoistamme

Alla esimerkinomaisia alkaen hintoja valituista työvaatepesuista. Kattavat hintatiedot saat asiakaspalvelustamme.