TURKISHUOLTOPALVELUT VUODESTA 2012 LÄHTIEN​

Turkiksesi arvoista huolenpitoa​

Turkisten, turkisasusteiden sekä taljojen puhdistus- & huoltopalvelut

PUHDISTUS

Turkit

Liivit & viitat

Taljat

Asusteet & keepit

HUOLTO

Kiillon palautus

Karvan avaaminen

Hajunpoisto

Säilytys

LISÄPALVELUT​​

Kuljetuspalvelut

Vastaanottopisteet

Korjausompelu

Muokkaus & uudistaminen

Turkis on aito luonnontuote, joka oikein huollettuna ja oikeissa olosuhteissa säilytettynä ylläpitää arvonsa ja ominaisuutensa vuosikymmeniä säilyen käyttökuntoisena sukupolvelta toiselle. 

SÄILYTÄTHÄN TURKISTASI OIKEIN?

Varmistu oikeista säilytysolosuhteista

Turkis on aito luonnontuote, joka oikein huollettuna ja oikeissa olosuhteissa säilytettynä ylläpitää arvonsa ja ominaisuutensa vuosikymmeniä. 

Tuomalla turkiksesi ammattitaitoiseen ja osaavaan huoltoon varmistat, että turkis säilyy kauniina ja käyttökuntoisena myös tuleville sukupolville. 

TURKISHUOLLON ERIKOISOSAAJAT VUODESTA 2012 LÄHTIEN

Turkishuollon ammattilaiset

Tarjoamme ammattitaitoiset puhdistus- ja huoltopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella niin aidoille turkeille, turkisasusteille kuin myös tekoturkiksillekin. 

Olemme investoineet tarvittaviin erikoiskäsittelyaineisiin, laitteisiin, tiloihin sekä menetelmäosaamiseen turkisten oikeaoppisen käsittelyn mahdollistamiseksi. 

Toimimme yhteistyössä johtavien turkisalan toimijoiden kanssa. Käsittelemme jokaisen turkiksen yksilöllisesti tilanteen ja tarpeen mukaan ammattitaitoisten osaajien toimesta.

MINKKI | KETTU | SUPI | LAMMAS | LEHMÄ | HIRVI | PORO

Turkit, asusteet & taljat

Tarjoamme puhdistus- ja huoltopalvelut erilaisille turkiksille ja turkisasusteille mukaan lukien minkin, ketun, supikoiran sekä lampaan turkit ja turkikset (mukaan lukien kelsiturkit). 

Käsittelemme myös turkisasusteita kuten turkisviittoja, -puuhkia, -keeppejä ja -pantoja sekä turkissomisteisia vaatteita ja asusteita. 

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös erilaisten taljojen puhdistus- ja huoltopalvelut. Puhdistamme ja huollamme muun muun muassa lastenvaunuihin tulevan lampaantaljat sekä sisustuksessa käytettävät lehmän-, hirven-, poron-, karhun- sekä myös piisamin ja majavan taljat.

PUHDAS, TUUHEA & KIILTÄVÄ TURKIS

Puhdistus, huolto & kiillonpalautus

Turkishuolto sisältää turkiksen puhdistuksen sekä tarvittaessa hajunpoiston ja tuholaiskäsittelyn. Tarjoamme tarvittaessa lisäksi myös karvan avaamisen sekä kiillon palautuksen, jotka auttavat ylläpitämään turkin lämpöarvoa sekä kohentavat sen ulkonäköä. 

Käsittelyt auttavat elvyttämään turkiksen ja palauttamaan sen ominaisuudet, jolloin turkiksen karva on jälleen tuuhea ja kiiltävä. Turkiksen oikeaoppinen puhdistus ja huolto auttaa ylläpitämään turkiksen ominaisuudet sekä säilyttämään sen arvon myös tulevina vuosina.

Esimerkkejä hinnoistamme

Alla esimerkinomaisia alkaen hintoja valituista turkishuoltopalveluista. Kattavat hintatiedot saat asiakaspalvelustamme.