YRITYKSET | VIRASTOT | PESULAT | KULUTTAJAT & KOTITALOUDET

Kattavat tekstiilihuoltopalvelut

Yli 30 vuoden kokemuksella​

PESUT

Teollisuuspyyhkeet

Erikoispesut

Vahinkopesut

HUOLTO

Tahranpoisto

Hajunpoisto

Kyllästys & suojakäsittelyt

Palosuojaus

Prässäys & silitys

Kemiallinen & emulsiopesu

LISÄPALVELUT​​

Kuljetuspalvelut

Verhojen ripustus

Korjausompelu

Otsonointi

Tarjoamme kattavat vesi-, emulsio- ja kemialliset pesut sekä monipuoliset tekstiilien esi- ja jälkikäsittelypalvelut sekä yrityksille, virastoille että kuluttajille ja kotitalouksille.

Olemme erikoistuneet kooltaan suurempiin yritysten ja kodin tekstiileihin sekä isompiin pyykkimääriin. Meillä onnistuu myös laajempien erikois-, projekti– ja vahinkopesujen toteutus.

Osoituksena puhtaasta pesutuloksesta sekä toiminnan laadusta sekä toimitusvarmuudesta olemme toimineet muiden pesuloiden yhteistyökumppanina jo yli 30 vuoden ajan.

YRITYKSET | VIRASTOT | PESULAT | KULUTTAJAT & KOTITALOUDET

Erikoispesujen ammattilaiset

Tarjoamme kattavat tekstiilihuoltopalvelut yrityksille, virastoille, pesuloille sekä kuluttajille ja kotitalouksille. Palvelemme asiakkaitamme yli 30 vuoden osaamisella, kokemuksella ja ammattitaidolla. 

Olemme erikoistuneet sekä kooltaan että määrältään suurempien kodin- ja yritystekstiilien pesuun, puhdistukseen ja huoltoon sekä haastavampiin erikois-, projekti- ja vahinkopesuihin. 

Kattavat tekstiilihuoltopalvelut arkeen ja juhlaan

VESI | EMULSIO | KEMIALLISET PESUT | LISÄPALVELUT

Monipuolista tekstiilihuoltoa

Tekstiilihuoltopalvelumme kattavat monipuoliset vesi-, emulsio- ja kemialliset pesut sekä pyykin esi- ja jälkikäsittelypalvelut kuten tahran- ja hajunpoisto, otsonointi, tärkkäys, prässäys ja silitys. 

Tarjoamme myös erilaisia suojakäsittelyjä kuten palo-, lika- ja kosteussuojaus, sähköisyyden poisto sekä kuori- ja kalvovaatteiden kyllästys. Tarjoamme tarvittaessa myös kuljetus-, korjausompelu- ja ripustuspalveluja suuremmille pyykkimäärille.

YRITYSPYYKIN LUOTETTAVA & OSAAVA YHTEISTYÖKUMPPANI

Kattavat kokonaisratkaisut asiakkaiden tarpeisiin

Tarjoamme työvaatteiden sekä toimi- ja julkisten tilojen tekstiilien pesua yrityksille ja virastoille.

Meillä on kattava pesumenetelmien osaaminen, tarvittava pesulakapasiteetti ja kokemus pestä isompiakin pyykkimääriä sekä kyky mukauttaa toimintaamme asiakkaiden toimintaympäristön tarpeiden mukaan. 

Tarjoamme tarvittaessa kuljetus- ja korjausompelupalvelut yrityspyykin ja työvaatepesujen yhteydessä.

Tarjoamme kattavat juhla- ja virka-asujen tekstiilihuoltopalvelut.
Tarjoamme kattavat kodintekstiilien pesulapalvelut ml irtopäällisten, villahuopien, shaalien ja seinäryijyjen puhdistus, hajunpoisto ja huolto.

PESULAPALVELUJA KULUTTAJILLE & KOTITALOUKSILLE

Isojen kodintekstiilien osaava puhdistus ja tahranpoisto

Tarjoamme kattavat pesulapalvelut suurempien kodintekstiilien puhdistukseen ja huoltoon. 

Pesulassamme onnistuu verhojen, tyynyjen, peittojen, petauspatjan päällisten ja suojusten, sohvien ja tuolien irtopäällisten sekä seinäryijyjen ja -raanujen pesu ja huolto. Tarjoamme myös kattavat lisäpalvelut kuten hajunpoiston, suojakäsittelyt (ml lika-, kosteus- ja palosuojaus) sekä muokkaus- tai korjauspalvelut.

Monipuolinen laitekanta sekä kattava pesumenetelmien osaaminen mahdollistavat sellaisten isompien ja haastavampien tekstiilien tehokkaan puhdistuksen ja huollon, joita on vaikea käsitellä kotioloissa

HAASTAVAN PYYKKIHUOLLON KOKENEET AMMATTILAISET

Kattavaa tekstiilihuoltoa A:sta Ö:hön

Tarjoamme haastavampien pestävien tuotteiden kuten takkien, neuleiden ja juhlapukujen sekä esiintymisasujen pesua, puhdistusta ja huoltoa tarvittavine esi- ja jälkikäsittelypalveluineen. 

Pesulassamme on monipuolinen laitekanta ja kemialliset pesukoneet, joiden avulla onnistuu myös arempien ja vaikeasti puhdistettavien materiaalien kuten silkin ja villan puhdistus sekä tehokkaampi ammattilaisvälinein ja -ainein tehtävä haastavampi tahranpoisto. 

Osoituksena toiminnan laadusta sekä puhtaasta pesutuloksesta olemme toimineet jo yli 30 vuotta muiden pesuloiden sekä johtavien tekstiilialan toimijoiden yhteistyökumppanina. 

Tarjoamme kattavat pesulapalvelut ja tarvittavat erikoiskäsittelyt neuleiden ja muiden arempien materiaalien puhdistukseen ja huoltoon.
Tarjoamme kattavat vahinkopesut pienissä ja suurissa vahingoissa.

TULIPALO | SAVU | VESI | KOSTEUS | HOME | HAJU & SISÄILMAVAHINGOT

Kävikö vahinko? Me autamme

Meillä puhdistetaan kaikkea tossuista turkiksiin. Tarjoamme kattavat vahinkopesut pienissä ja suurissa vahingoissa. Autamme sekä yksittäisten tekstiilien kohdalla. Olemme toteuttaneet myös laajoja vahinkopesuja yhteistyössä saneeraus- ja vahinkovakuutusyhtiöiden sekä kuluttaja- ja kotitalousasiakkaiden kanssa. 

Pesulassamme on monipuolinen kone- ja laitekanta, soveltuvat tilat sekä kattava pesumenetelmien osaaminen ja kokemus, mitkä mahdollistavat suurempien ja haastavampienkin pyykkimäärien tehokkaan käsittelyn ja työstämisen.  

INNOVATIIVISTEN ERIKOIS- & PROJEKTIPESUJEN KOKENEET OSAAJAT

Luovaa ongelman ratkaisua asiakkaiden pesutarpeisiin

Olemme tehneet erilaisia projektipesuja kuten tekstiilien koe- ja kutistuspesuja ennen niiden tuotantovaihetta sekä esiintymis- ja urheiluasujen sekä kuljetuslaukkujen puhdistusta ja huoltoa.   

Kattava pesumenetelmien osaaminen, monipuoliset esi- ja jälkikäsittelypalvelut sekä yli 30 vuoden kokemus tarjoavat edellytykset ymmärtää asiakkaiden tarpeita sekä hakea niihin tarvittaessa myös luovia ja innovatiivisiakin ratkaisuja.

Onnistunut erikoispesu on ekoteko, koska erilaisten projekti-, korjaus- ja “recovery” pesujen avulla on voitu vähentää asiakkaiden tekstiilihukkaa ja hävikkiä sekä välttää siten myös ympäristökuormitusta. 

Olemme toteuttaneet erilaisia kutistus-, projekti- ja recovery pesuja asiakkaillemme.
Suuremmille pyykkimäärille tarjoamme kuljetuspalveluita pk-seudun alueella.

KETTERÄ ERIKOISPESULA LÄHELLÄSI

Erikoispesujen osaajat apunasi

Yli 400 m² pesulamme sijaitsee Itä-Helsingin Vartiokylässä Itäväylän varressa noin 5 minuutin ajomatkan päässä Itäkeskuksesta. 

Isompien pyykkimäärien kuljetukseen tarjoamme tarvittaessa myös kuljetuspalveluja lähialueella.

Vastaanottopesuloiden ja etäpisteiden avulla pystymme palvelemaan asiakkaita ympäri Suomen. Ole yhteydessä ja kysy lisää palveluistamme ja toimitusvaihtoehdoista!