KATTAVAT TAKKIPESUT & -HUOLTOPALVELUT​

Takkisi parhaaksi​

Huollettu takki säilyttää ulkonäkönsä sekä kestää käyttöä ja kulutusta

KESTÄVÄÄ TAKKIHUOLTOA

Huollettu takki kestää käyttöä ja kulutusta

Tuomalla takkisi ammattilaisten käsiteltäväksi varmistat, että materiaaliteknisesti ja tekstiilihuollollisesti monimutkaiset takit puhdistetaan ja huolletaan oikeaoppisesti.

Takit ovat monimutkaisia tekstiilejä, joiden valmistukseen on käytetty paljon erilaisia luonnonvaroja ja missä on usein materiaaleja ja yksityiskohtia, jotka tekevät niiden pesusta ja huollosta kotiolosuhteissa haastavaa – usein jopa mahdotonta.

Laadukas ja mieleinen takki kannattaa puhdistaa ja huoltaa, koska huolehtimalla asianmukaisesta puhdistuksesta ja huollosta varmistat, että takkisi on käyttökuntoinen ja hyvännäköinen myös tulevina vuosina. Näin säästät myös luonnonvaroja.

TAKKISI PARHAAKSI

Kattavat takkipesut & huoltopalvelut

Pesulinnassa onnistuu erilaisten takkien puhdistus ja huolto mukaan lukien: 

  • Välikausi- ja popliinitakit, trenssit ja ulsterit
  • Toppa-, vanu-, keinokuitu- ja tikkitakit
  • Untuva-, höyhen- ja kevytuntuvatakit 
  • Ulkoilu-, kalvo-, kuori-, parka- ja vapaa-ajan takit
  • Villakangastakit, duffelitakit, ponchot, viitat ja villashaalit
  • Öljykangastakit ja sade-asut
  • Nahkatakit ja nahkasomisteiset takit
  • Turkit ja turkissomisteiset takit
  • Motoristien nahkaiset ja tekstiiliset ajosut

 

Olemme Suomen ainut nahka- ja turkishuoltoon erikoistunut pesula, joten meillä onnistuu myös nahka- ja turkissomisteisten takkien ammattitaitoinen puhdistus ja huolto.

AMMATTITAITOISET & JOUSTAVAT

Erikoispesut lähelläsi

Tarjoamme kattavat takkien puhdistus- ja huoltopalvelut kuten tahran- ja hajunpoiston, monipuoliset pesumenetelmät, tarvittavat suojakäsittelyt sekä korjauspalvelut. 

Pesulassa on mahdollista puhdistaa ja huoltaa myös sellaisia takkeja, joita ei voi pestä kotiolosuhteissa kuten villakangas-, untuva-, trenssi-, nahka- ja öljykangastakkeja. 

Lisäksi pesulassa onnistuu haastavampi tahran- ja hajunpoisto, suojakäsittelyt, kuivaus, lämpöaktivointi sekä takkien korjaus, muokkaus sekä viimeistely ammattilaisvälinein. 

Autamme soveltuvan käsittelytavan määrityksessä, jos takin pesuohje hukkunut tai haalistunut. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jos haluat tietää lisää takkihuollosta.

MOTORISTIEN AJOASUJEN PUHDISTUS

Puhtaana baanalle

Tarjoamme motoristeille sekä nahkaisten että tekstiilisten ajo-asujen puhdistusta ja huoltoa. Olemme tehneet nahkahuoltoa yli 30 vuoden ajan, joten meillä onnistuu myös nahkaisten ajoasujen ammattitaitoinen puhdistus ja suojakäsittely. 

Pesulassamme on tarvittavat tilat, laitteet, erikoisosaaminen sekä käsittelyaineet, joiden avulla ajo-asuihin tarttuneet hiki-, piki-, öljy- ja rasvatahrat saadaan tehokkaasti poistettua. Teemme ajoasuille tarvittaessa myös hajunpoistoa ja tekstiilisille kalvo- / kuoriasuille lämpöaktivoinnin.

Ajoasut kannattaa tuoda puhdistukseen ennen niiden kausisäilytystä, jotta lika ei pääse pinttymään ajo-asun pintaan. Pidempään puhdistamatta olleelle ajoasulle suosittelemme perusteellisempaa tehopuhdistusta, jotta pinttynyt lika ja haju sekä hyönteiset saadaan poistettua.

TAHRANPOISTOSTA VIIMEISTELYYN

Kattavat takkihuolto-palvelut

Tahranpoisto – Ammattilaiskäyttöön tarkoitetuilla tahranpoistoaineilla, -menetelmillä ja välineillä onnistuu haastavampienkin tahrojen tehokas poistaminen. Pesulassa onnistuu ruoka-, kahvi-, tee-, meikki-, veri-, rasva-, öljy- ja kuulakärkikynätahrojen poisto. Tahrat on hyvä puhdistaa tuoreeltaan, jotta lika ei pääse imeytymään syvälle tekstiilin kuituihin.  

Pesu – Pesulassamme on isot pesukoneet, missä takeilla on riittävästi tilaa pyöriä rummussa, niin että takkien muoto, väri, toppaukset sekä muut yksityiskohdat säilyttävät muotonsa eikä takkeihin jää laskoksia tai “pesuvekkejä”.  

Kuivaus – Tilavat kuivausrummut ja kuivaustilat mahdollistavat soveltuvimman kuivaustavan, mikä auttaa säilyttämään takin muodot sekä palauttamaan materiaalien ominaisuudet kuten veden ja kosteuden kestävyyden, lämmittävyyden ja hengittävyyden. Pesulassa on mahdollista toteuttaa ammattilaisvälinein riittävän tehokas ja tasainen kuivaus muun muassa paksuille untuva- ja toppatakeille, joiden käsittely kotiolosuhteissa on usein haastavaa – ja usein jopa mahdotonta. 

Korjaus – Tarjoamme tarvittaessa myös takkien korjaukset ennen pesua. Tyypillisiä korjauksia ovat muun muassa ratkennut vuori tai tasku, palkeenkieli, resorien korjaus, vikaantuneiden vetoketjujen vaihto sekä puuttuvat napit ja vetimet. Korjaamalla takin pienet viat voit pidentää takin elinkaarta useilla vuosilla.

Suojaus ja suojakäsittelyt auttavat viimeistelemään takit parantaen niiden ominaisuuksia ja muodostaen pinnan, joka auttaa hylkimään likaa ja kosteutta, jolloin takin käytettävyys paranee. Lähes kaikki takit voidaan suojakäsitellä. Pesulassamme on tarvittava tietotaito erilaisten takkien asianmukaiseen ja ammattitaitoiseen suojakäsittelyyn.

Esimerkkejä hinnoistamme

Alla esimerkinomaisia alkaen hintoja valituista takkipesuista. Kattavat hintatiedot saat asiakaspalvelustamme.