NAHKAHUOLTOA YLI 30 VUODEN KOKEMUKSELLA​

Nahkapesun erikoisosaajat

Puhdistus- & huoltopalvelut nahkavaatteille ja -asusteille

PUHDISTUS

Nahkavaatteet

Ajoasut

Taljat

Nahkalaukut

Nahka-asusteet

Nahkakengät

HUOLTO

Tahranpoisto

Värjäys

Rasvaus

Suojakäsittely

Hajunpoisto

Nukan avaus & aukiharjaus

LISÄPALVELUT​​

Kuljetuspalvelut

Vastaanottopisteet

Korjausompelu

Muokkaus & korjaus

Nahka on aito ja kestävä luonnonmateriaali, jolla on ensiluokkaisia ominaisuuksia

Säännöllisesti puhdistettuna ja huollettuna nahkatuote kestää kulutusta sekä säilyttää  luonnolliset ominaisuutensa

Huolehtimalla nahkavaatteen asianmukaisesta puhdistuksesta ja huollosta varmistat, että se säilyy hyvänä useita vuosia – tai jopa vuosikymmeniä

HUOLLA NAHKAA JA SÄILYTÄ NAHAN OMINAISUUDET

Huollettu nahka kestää käyttöä ja kulutusta sekä puhdistuu paremmin

Nahka on luonnonmateriaali, joka soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Säilyttääkseen nahan ensiluokkaiset ominaisuudet nahkavaate kannattaa puhdistaa ja huoltaa säännöllisesti. 

Tuomalla nahkavaatteen puhdistettavaksi autat palauttamaan nahkavaatteen luonnolliset ominaisuudet kuten hengittävyyden, lämmittävyyden, joustavuuden, mukautuvuuden sekä suojan kosteutta vastaan.

Puhdistettu ja huollettu nahka kestää ulkoista rasitusta sekä myös puhdistuu paremmin. Oikein hoidettuna nahkavaate kestää käytössä useita vuosia — ja jopa vuosikymmeniä.

PINTA | NAPPA | ANILIINI | MOKKA | NUPUKKI | HALJAS

Kattavat puhdistus- & huoltopalvelut

Tarjoamme kattavat puhdistus- ja huoltopalvelut erilaisille nahkavaatteille ja -asusteille kuten nahkatakeille, -liiveille, -mekoille ja -housuille. Puhdistamme ja huollamme myös motoristien ajoasuja, esiintymisasuja sekä nahka-asusteita, laukkuja ja kenkiä.

Meillä on tarvittava erikoisosaaminen käsitellä erilaisia nahkalajeja kuten pinta-, nappa-, aniliini-, mokka-, nupukki- ja haljas- sekä myös keinonahkaa. Tarjoamme myös erilaisten taljojen puhdistus- ja huoltopalveluja. Meillä onnistuu muun muassa lampaan-, lehmän- ja hirven taljojen puhdistus ja huolto.

AMMATTITAITOISTA NAHKAHUOLTOA VUODESTA 1992 LÄHTIEN

Osaava kumppani yli 30 vuoden ajan

Olemme tuottaneet nahkahuoltopalveluja jo yli 30 vuoden ajan muille pesuloille, nahka-alan toimijoille sekä kuluttajille ja kotitalouksille. Aikaisemmin toimimme nimellä R & K Nahkahuolto Oy. Nykyään tarjoamme vastaavat palvelut nimellä Pesulinna.

Tarjoamme kattavat nahkahuoltopalvelut yli 400 m² pesulassamme Itä-Helsingin Vartiokylässä Itäväylän varressa noin 5 minuutin ajomatkan päässä Itäkeskuksesta.

ERIKOISKÄSITTELYAINEET | LAITTEET | MENETELMÄT | OSAAMINEN

Kokeneet nahkahuollon ammattilaiset

Olemme investoineet vuosien varrella tarvittaviin tiloihin, laitekantaan sekä menetelmäosaamiseen ja kerryttäneet osaamista ja kokemusta erilaisten nahkalajien puhdistuksesta ja huollosta. 

Pesulassamme on erilliset tilat, laitteet, tarvittavat erikoiskäsittelyaineet sekä yli 30 vuoden aikana kertynyt tietotaito, menetelmäosaaminen ja kokemus erilaisten nahkalajien puhdistuksesta ja huollosta. 

Nahan puhdistus ja huolto tehdään pitkälle käsityönä, missä korostuu osaamisen ja ammattitaidon merkitys, jotta eri nahkalajit voidaan puhdistaa ja huoltaa niiden ominaispiirteiden edellyttämällä tavalla.

PUHDISTUS | SUOJAUS | AUKIHARJAUS | VÄRJÄYS

Nahkahuollon eri vaiheet

  1. Puhdistus sisältää tahranpoiston sekä tarpeesta riippuen joko nahan perus- tai syväpuhdistuksen. Puhdistus auttaa palauttamaan nahkavaatteelle sen hengittävät ominaisuudet sekä avaa nahan seuraavaa käsittelyvaihetta varten. Puhdistus pitää ennen seuraavia käsittelyvaiheita.
  2. Puhdistuksen jälkeen suosittelemme luonnolliset ominaisuudet palauttavia suojakäsittelyjä kuten pinta- ja nappanahalle rasvausta, joka pehmentää ja notkistaa nahan, auttaa suojaamaan ulkoisilta rasituksilta sekä helpottaa puhdistamista jatkossa. 
  3. Mokka- ja nupukkinahalle suosittelemme aukiharjausta ja suojakäsittelyä, mitkä palauttavat nahalle luonnollisen ilmeen, muodostavat suojaavan kalvon nahan pintaan sekä estävät likaa imeytymästä ja helpottavat nahan puhdistamista jatkossa. 
  4. Tarvittaessa pinta- ja nappanahkatuotteet voi myös värjätäNahkatuotteille voi tehdä tarvittaessa myös hajunpoiston, jos niihin on tarttunut epämiellyttäviä hajuja.

PALVELEVA ERIKOISPESULA LÄHELLÄSI

Nahkahuollon erikoisosaajat apunasi

Autamme mielellämme nahkahuoltoon liittyvissä kysymyksissä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ja kysy lisää nahkahuoltopalveluista sekä erilaisista toimitustavoista!

Pesulamme sijaitsee Itä-Helsingin Vartiokylässä noin 5 minuutin ajomatkan päässä Itäkeskuksesta. Palvelemme lisäksi vastaanottopesuloiden ja etäpisteiden avulla asiakkaita ympäri Suomen. 

Esimerkkejä hinnoistamme

Alla esimerkinomaisia alkaen hintoja yleisemmistä nahkahuoltopalveluista. Kattavat hintatiedot asiakaspalvelustamme.